Versão para Impressão

Veja informações, perfil e tudo sobre Luis Antonio Lima - Algar Telecom


Luis Antonio Lima - Algar Telecom

Luis Antonio Lima është Drejtor i Operacioneve dhe Teknologjisë në Algar Telecom. Ai ka një diplomë në Inxhinieri Elektronike nga Fundação Educationalacional de Barretos-PS, ka ndjekur Programin e Menaxhimit të Avancuar në AMANA Key.Ai ka punuar në fushën e telekomunikacionit për 35 vjet. Ai mbajti disa pozicione në Kompaninë. Që nga viti 2017, ai ka qenë Drejtor i Teknologjisë në Algar Telecom.

Drejtor me përvojë i Operacioneve dhe Teknologjisë me një rekord të dëshmuar të punës në sektorin e telekomunikacionit.

Histórico


  • U diplomua në Inxhinieri Elektronike nga Universiteti i Inxhinierisë së Barretos-PS, me specializim në Sistemet Elektrike dhe Industriale dhe Rrjetet Kompjuterike nga Universiteti Federal i Uberlândia-MG; MBA në Menaxhimin e Avancuar të Biznesit nga FGV - PS; MBA në Financë, Komunikim dhe Marrëdhënie me Investitorët nga FIPECAFI-USP; PGA - Program i Menaxhimit të Avancuar nga INSEAD - Fontainebleau, Francë.
  • Me disa projekte teknologjike në transformimin dhe zgjerimin e rrjeteve të Telekomit dhe Sistemeve (IT), konvergjencës teknologjike dhe shërbimeve.
  • Shërbyer si Drejtor i BU (Njësia e Biznesit) për Përmbajtje, Internet dhe Video, Drejtor i Projekteve Strategjike, aktualisht si CTIO në Algar Telecom.

Galeria


Algar Telecom é a mais inovadora do Brasil
Diretoria com Luis Antonio Lima
Luís Lima, diretor de tecnologia
Perfil de Luis Antonio Lima